Afvalracer Chantal: “Er is veel veranderd in korte tijd”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Chantal.

Nog maar 8 weken…

Bizar snel gaat de tijd voorbij. Fase 3 van de Afvalrace is gestart en dus nog maar 8 weken tot aan de finale! En stiekem kijk ik daar toch al naar uit. Want wat kan er veel veranderen in een vrij korte periode: een nieuwe baan, aantal kilo’s lichter en sportiever dan ooit van te voren. Nu de laatste fase van start is gegaan is het ook tijd om nieuwe doelen te stellen of deze bij te stellen. Doel 1 is om eind maart 5 km aan één stuk te kunnen hardlopen. Inmiddels loop ik nu 1.3 km zonder te stoppen en dat gaat goed. Ook wil ik nog 8 kg afvallen deze periode. Het zal zwaar worden, maar niet geschoten is altijd mis, toch?!

Nieuwe baan

Vrijdag 1 februari ben ik gestart met mijn nieuwe baan en tot nu toe bevalt het goed. Leuke collega’s, meer uitdaging, minder hoge werkdruk, alleen maar pluspunten. Tijdens het schrijven van dit blog besef ik dat deze overstap een goede keuze is geweest. Ook maak ik de eerste zaterdag van de nieuwe maand een foto van mijzelf zodat ik de vorderingen van dit proces goed kan volgen, want op een gegeven moment zie je het zelf niet meer. Wat ben ik trots op wat ik zelf heb bereikt in 4 maanden tij. Ik ben er nog niet, maar ik ben op de goede weg.

Middenweg vinden

Mijn doelen van de laatste periode zijn bekend, ik voel mij goed door te sporten en natuurlijk ook de complimenten over mijn vooruitgang. Dat is iets wat ik wil vasthouden. Natuurlijk zijn en blijven er moeilijke momenten maar het is aan mij om hier een middenweg in te vinden, en dat is mij al aardig goed gelukt.

Tot volgende week, liefs Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
40017
Afvalracer Chantal: "Er is veel veranderd in korte tijd"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20190209/afvalracer-chantal-er-is-veel-veranderd-in-korte-tijd/
2019-02-09T06:52:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/09065148/Chantal1.jpg
Afvalrace, Nieuws