Overzee opent swingend het seizoen in Stadstuin de Schelp

De band Overzee
De band Overzee
Foto: Stadstuin de Schelp

Komende zondag 19 mei wordt om 15.00 uur het zomerseizoen in Stadstuin de Schelp weer geopend. Vanaf nu ben je ieder weekend van harte welkom om te genieten van dit prachtige stuk natuur midden in het stadshart van Oosterhout tijdens de gratis toegankelijke zondagmiddagconcerten.

Swingende seizoenstart

Zondag 19 mei zal de officiƫle opening van het seizoen in Stadstuin De Schelp worden verricht door burgemeester Mark Buijs. Het geheel wordt deze middag muzikaal omlijst door de band Overzee. De Eindhovense band Overzee speelt hoofdzakelijk eigen werk. Warme, gevoelige en dan weer brutale Nederlandstalige chansons worden afgewisseld met swingende instrumentale nummers. De muziek weeft zich rondom en tussen de teksten door in een verscheidenheid aan ritmes en sferen waarin men de verschillende achtergronden van de componisten en musici kan herkennen.

Meer informatie

Van 19 mei tot en met 15 september is de tuin iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen