Zaterdag uitstekend weer voor gratis openluchtbioscoop!

Foto: JCI Oosterhout

Eindelijk wordt het weer zomers warm dit weekend. Dat voorspelt de website weeronline.nl. De zon zal volop schijnen en het kwik kan overdag wel stijgen tot 28 graden! Ideaal weer dus voor een gezellige avond met de gratis openluchtbioscoop Film in het Park van JCI Oosterhout. De film start om 21.00 uur en de openluchtbioscoop wordt opgezet in Slotpark-Oost.

De film Midnight in Paris

De film die zal worden vertoond is Midnight in Paris, een film van regisseur en schrijver Woody Allen. Midnight in Paris vertelt het verhaal over een jong Amerikaans koppel (Rachel McAdams & Owen Wilson) dat in het najaar zal trouwen en alvast een reis naar Parijs maakt. De stad heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht op de twee, maar vooral op de jongeman die verliefd wordt op de lichtstad. Al gauw neemt zijn leven een nieuwe wending…

JCI Oosterhout iets voor jou?

Het is inmiddels het vijfde achtereenvolgende jaar dat JCI Oosterhout dit sympathieke cadeautje aan de inwoners van Oosterhout geeft. Ben jij nog geen 40 en is deze club iets voor jou? Ze zijn altijd op zoek naar jonge, ondernemende Oosterhouters! Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen