Denk mee over nieuwe speeltoestellen Het Perk bij De Vijf Eiken

Foto: Google Streetview

De gemeente nodigt alle kinderen van Het Perk uit om mee te denken over de inrichting van de nieuwe speelplek aan Het Perk, nabij Industrieterrein De Vijf Eiken. De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 6 september tussen 16:00 en 17:00 uur op de speelplaats.

Speeltoestellen

Buitenspelen is gezond en leuk! Daarom wil de gemeente leuke en uitdagende speelplekken inrichten. De speelplek aan Het Perk is versleten. Deze zal worden opgeruimd en plaats maken voor nieuwe speeltoestellen. Vertel de gemeente wat je graag zou willen doen en welke speeltoestellen daarbij passen. Zo kunnen zij een speelplek maken speciaal voor de kinderen van Het Perk!

Uitnodiging

Je bent op vrijdag 6 september tussen 16:00 en 17:00 uur van harte welkom op de speelplaats. Er zijn dan medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven en jullie wensen en ideeën op te schrijven. Een mooie tekening met daarop speeltoestellen die je graag zou willen hebben op de speelplek kun je ook komen brengen. Je moet wel tussen de 0 en 12 jaar oud zijn. Je ouders of opa en oma worden ook van harte uitgenodigd om te komen.

Planning

De oude speeltoestellen worden opgeruimd en er worden dan nieuwe speeltoestellen geplaatst. Daarnaast gaat de gemeente bekijken of de speelplek iets groter kan worden gemaakt. Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd wordt er een plan gemaakt voor de nieuwe speelplaats. Als alles meezit, kunnen de kinderen voor het einde van het jaar dan spelen op hun nieuwe speelplek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen