Catharinaparochie organiseert VinderVakantiedagen voor kinderen

Antoniushuis 'De Vinder'
Antoniushuis 'De Vinder'
Foto: Wiljan van der Zanden

Op 20, 22 en 24 juli organiseert de H.Catharinaparochie drie ochtenden vol vertier voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool.

VinderVakantiedagen

Ga van je bank af! Laat je scherm los! En kom samen vakantievieren met andere kinderen bij de Vinder! Nu voor veel jonge gezinnen de zomervakantie er anders uitziet, hebben diverse vrijwilligers van de H.Catharinaparochie de handen ineen geslagen. Zij organiseren met groot enthousiasme de VinderVakantiedagen. Op 20, 22 en 24 juli kun je in Antoniushuis De Vinder tussen 10.00 en 12.00 uur terecht voor drie ochtenden vol vertier voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8.

Thema ‘water’

Omdat de organisatie uitgaat van een sprankelende zomer is het thema ‘Water’. Je kunt je inschrijven voor één ochtend, twee ochtenden of alle drie, dat mag je helemaal zelf weten. Vanwege Corona-maatregelen worden de kinderen in kleine groepen ontvangen. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen aan [email protected] Vermeld in je mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en op welke dag of dagen je wilt komen. Je vindt Antoniushuis De Vinder aan de Sint Vincentiusstraat 113A.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen