Sinterklaas wil ook schoenen vullen van kinderen uit gezinnen met kleine beurs

Foto: Pixabay License / lafynfyx

Sinterklaas vraagt jouw hulp om ook de schoenen van kinderen uit gezinnen met een kleine beurs te vullen.

Sinterklaas vraagt jouw hulp

Elk jaar rond 5 december vieren duizenden Oosterhouters het Sinterklaasfeest. Ook in deze coronatijd wordt er vooral door de allerkleinsten toegeleefd naar dit fantastische feest, waarvan het ultieme hoogtepunt Pakjesavond zal zijn. Het project jonge gezinnen van de Catharinaparochie wil ervoor zorgen dat ook kinderen uit gezinnen met een kleine beurs op Pakjesavond een cadeautje mogen ontvangen en in de aanloop daar naartoe iets in hun schoen.

Verlanglijstjes

De Oosterhoutse Heilige Catharinaparochie komt in actie voor jonge gezinnen met kleine beurs en vraagt jouw hulp. Deze actie is uiteraard bedoeld voor de allerkleinsten van 0 tot 12 jaar en gaat daadwerkelijk naar de kinderen van Oosterhoutse gezinnen met een kleine beurs. Op de verlanglijstjes van de kinderen staan onder andere autootjes in verschillende soorten en maten, Duplo, Lego, Playmobil, voetbal en allerlei knutselspulletjes.

Doe mee!

Sinterklaas vraagt jouw hulp om kadootjes te kopen en deze te doneren. Zo kunnen alle kinderen genieten van een mooi Sinterklaasfeest! Op 14, 15, 21, 22, 28 en 29 november staan achter in de kerken dozen om jouw giften in te doen. Je kunt ook tot 27 november op elke werkdag ’s ochtends bij de Antoniushuis de Vinder aan de St. Antoniusstraat jouw kado of kadootjes afgeven na een telefoontje met 0162-470954. Je kunt ook je kado afgeven bij de pastorie op de Markt. Namens Sinterklaas alvast bedankt voor je hulp!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen