#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat regionale ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale en regionale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale en regionale ondernemer! Probeer je geld vooral hier uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale en regionale ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in onze regio!

 

De regionale servicegarage Car-Service-Center.nl

Car-Service-Center.nl is dé servicegarage in onze regio. Bij Car-Service-Center.nl kun je terecht voor service en reparatie van zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor onderhoud van jouw trailer en caravan. Ook voor het aanschaffen van een goede occasion ben je bij Car-Service-Center.nl op het juiste adres! Bart van Hulst en zijn team van vakmensen en autotechnici staan graag voor je klaar!
Car-Service-Center.nl | Meerval 6, Raamsdonksveer |  tel.: 0162 – 515 254 | www.car-service-center.nl

 

BreAss Financiële Diensten en Mediation

Je kunt als ondernemer of als particulier bij BreAss terecht voor al je financiële zaken. Zij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, pensioenen, hypotheken, spaarproducten en ondersteunen particulieren bij de belastingaangifte. Daarnaast biedt BreAss ook Mediation. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling, waarbij je onder begeleiding van een mediator op zoek gaat naar een optimale en duurzame oplossing voor het geschil. Je kunt bij BreAss terecht voor familiemediation en echtscheidingsbemiddeling.
BreAss Financiële Diensten en Mediation | Hoge Ham 75, Dongen | tel.: 0162 –  317 660 | www.breass.nl

 

Persoonlijke aandacht bij de VloerenCentrale

VloerenCentrale is de regionale vloerenspecialist met onder andere: laminaat, parket, tapijttegels, kurk, marmoleum, pvc-vloeren, tapijt, karpetten, traprenovaties, binnenzonwering, horren en plinten. Een groot deel is zelfs direct uit voorraad leverbaar. Ook heeft de VloerenCentrale een eigen legservice, die bestaat uit vakkundige stoffeerders en vloerenleggers. VloerenCentrale is een écht familiebedrijf waar je kunt rekenen op persoonlijke aandacht, korte lijnen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
VloerenCentrale | Takkebijsters 70, Breda | tel.: 076 522 06 86 | www.devloerencentrale.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden