Het verhaal van BOMBAST tijdens Kids Koning Wintermarkt op de Markt

Foto: Stichting BOMBAST

De Kids Koning Wintermarkt op de Markt is geopend! Met als middelpunt een 11 meter hoge Kerstboom, waar een verhaal van BOMBAST wordt verteld.

Bewegende kerstboom

De kerstsfeer zit er goed in wanneer je de Oosterhoutse binnenstad in gaat. De straten zijn sfeervol voorzien van nieuwe verlichting en de Markt is inmiddels omgetoverd tot een winter wonderland. Op de Kids Koning Wintermarkt heeft Stichting IJsmarkt vier grote winterdecors geplaatst, waar je een leuke selfie kunt maken voor de social media. En je vindt op de Markt een 11 meter hoge bewegende kerstboom! Naast deze enorme eyecatcher staan twee oversized kerstcadeaus gemaakt door de Oosterhoutse kunstenares Diana Nooten ter promotie van de inzamelingsactie van Stichting Leergeld.

BOMBAST

Het verhaal van de oernar BOMBAST is misschien bij de meeste lezers van Oosterhout Nieuws al wel bekend. De oernar BOMBAST stond (en staat nog steeds!) voor verbinding, humor, relativering, speelse rebellie en positiviteit. En voor zuurpruimerij was geen plaats in BOMBASTs filosofie. Maar wist jij dat BOMBAST niet alleen met carnaval actief was? Onze zotte en rebelse oernar beleefde het gehele jaar prachtige avonturen, zo ook met kerst. Met één druk op de knop start je het verhaal op de Kids Koning Wintermarkt en kun je luisteren hoe BOMBAST 120 jaar geleden kerst in Oosterhout opfleurde. Voor de kinderen is er ook een bijpassend presentje!

Steun de lokale ondernemer!

Verder is het vandaag, zondag 13 december, ook Koopzondag in de Oosterhoutse binnenstad. Steun de lokale ondernemers en probeer je geld vooral lokaal uit te geven! Wat je altijd kunt doen: cadeaubonnen of tegoedbonnen aanschaffen van de lokale ondernemer. Ook leuk om te geven als cadeautje onder de kerstboom, als relatiegeschenk of in een kerstpakket. Zo ondersteunen we de lokale winkelier of horecazaak, nu en op de langere termijn. Houd je wel aan de geldende coronaregels en neem een mondkapje mee. Diverse winkeliers vragen of je bij een bezoek aan hun winkel een mondmasker wilt gebruiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen