Ookvanwosterhout gaat verder zonder vaste presentator Roland Rutten

Roland Rutten neemt afscheid van Ookvanwosterhout
Roland Rutten neemt afscheid van Ookvanwosterhout
Foto: Screenshot Youtube

Roland Rutten heeft in een fimpje op de jongerenblog Ookvanwosterhout.nl bekend gemaakt te stoppen als presentator en hoofdredacteur.

Roland Rutten stopt bij Ookvanwosterhout

Het is al een tijdje stil op de jongerenwebsite Ookvanwosterhout. Op een verdwaald politiebericht na is er de afgelopen periode eigenlijk niets nieuws meer gepost op Oosterhoutse jongerenblog. Tot gisteren ineens het onderstaande filmpje op de social media kanalen van Ookvanwosterhout verscheen, waarin Roland Rutten afscheid neemt als presentator en hoofdredacteur van deze bekende Oosterhoutse jongerenwebsite. Roland: “Na vele toffe jaren stop ik als presentator en hoofdredacteur van Ookvanwosterhout. Het was de start van veel avonturen, de eerste aanrakingen met het ondernemerschap en hilarische momenten in de Klappeijstraat. Maar vooral een prachtige tijd waarin ik vele Oosterhouters heb mogen leren kennen.”

Ookvanwosterhout gaat verder

Roland blikt terug: “Het was fantastisch. We hebben heel veel meegemaakt. Van dronken avonturen in de Klappeijstraat tot het Oktoberfest, Parkfeest, Oosterhout Live en noem het allemaal maar op. We hebben overal wel een item van gemaakt. En we hebben overal een feest van gemaakt!” Hoewel Roland stopt, gaat de website gewoon verder. Het is nog niet bekend op welke manier of welke vorm. Daar wordt op dit moment achter de schermen aan gewerkt en zodra hier meer over bekend is lees je dat uiteraard op Oosterhout Nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen