Oosterhouter Roland Rutten komt binnen in de Sprout Top 25 onder 25 jaar

Roland Rutten staat in de lijst 25 onder 25 jaar van Sprout
Roland Rutten staat in de lijst 25 onder 25 jaar van Sprout
Foto: Ilya Rhemrev

Ieder jaar stelt zakenblad Sprout een lijst samen met de 25 meest veelbelovende ondernemers onder 25 jaar. Dit jaar staat de Oosterhouter Roland Rutten voor het eerst in deze eervolle lijst.

Veelbelovende ondernemer

Op zijn zeventiende begon de Oosterhouter Roland Rutten zijn bedrijf 2R Enterprises als conceptontwikkelaar in digitale en fysieke diensten, producten en totaalconcepten. Inmiddels is de jonge ondernemer 23 jaar en heeft zijn bedrijf de afgelopen vijf jaar onder andere gewerkt voor lokale ondernemers zoals het Culinair Packhuys en koffiehuis Mad Hat, maar ook voor landelijke opdrachtgevers zoals het CDA en de Antea Group. Daarnaast is het bedrijf internationaal actief in diverse landen en hard aan de weg aan het timmeren in Azië.

“Coronatijd is wel bikkelen”

Naast 2R Development is Roland ook eigenaar van Energetic Media dat vooral actief is op het gebied van politieke en informatieve marketing. En of dat allemaal nog niet genoeg is, produceert hij voor RTL online en brouwt Roland sinds 2017 het merk Mout Bier. Hoewel het hem allemaal voor de wind lijkt te gaan, heeft hij toch een zware periode achter de rug, zo vertelt de enthousiaste jonge ondernemer. Roland Rutten: “De afgelopen maanden waren door de coronacrisis voor ons jonge bedrijf en veel van onze klanten een lastige tijd. Het was dan ook even hard bikkelen, maar ook nu zijn we erin geslaagd diverse ondernemers te helpen. Er zijn zelfs nieuwe samenwerkingen en concepten binnen 2R geboren in de crisistijd!”.

Sprout Top 25 onder 25 jaar

Dat kenmerkt de goedlachse Brabander. Altijd het positieve willen zien en zoeken naar mogelijkheden waar andere deze niet zien. Waarschijnlijk is hij mede daarom dit jaar opgenomen in de Top 25 onder 25 van zakenblad Sprout. In deze lijst staan de 25 meest belovende ondernemers onder 25 jaar uit heel Nederland. Roland: “Uiteraard ben ik er bijzonder trots op dat ik in de Top 25 onder 25 ben opgenomen. Maar natuurlijk kan ik het allemaal niet alleen doen. Het is mede dankzij de groep jonge creatieve mensen van 2R dat ik kan doen wat ik doe. Zij komen dagelijks met de gekste ideeën en zijn altijd bezig met onze projecten.” Roland is ondanks alles zo lekker nuchter en gewoon gebleven. En dat sluit dan weer perfect aan bij het motto van 2R Enterprises: “Simpel is key”! Houd hem maar in de gaten, want van deze jonge ondernemer gaan we de komende jaren nog veel horen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen