Herkansing voor de kramenverhuur vrijmarkt Koningsdag

archieffoto
archieffoto
Foto: Oranjecomité Oosterhout

Na een valse start afgelopen zaterdag gaan vandaag vanaf 9.30 uur de kramen voor de vrijmarkt op Koningsdag opnieuw in de verhuur.

Vrijmarkt Koningsdag

Tijdens Koningsdag op 27 april is er weer de traditionele vrijmarkt. Evenals voorgaande jaren staan er alleen kramen in Slotpark-Oost. Wie zaterdagmorgen tijdig achter de computer zat om een kraam te reserveren op de vrijmarkt in het Slotpark met Koningsdag merkte als snel dat er iets aan de hand was met de site. Bob Mook van het Oranje Comité Oosterhout: “We zijn zaterdagmorgen enthousiast gestart om onze website open te stellen, zodat kraampjes gereserveerd konden worden. Onze automatisering liet ons weten dat er een inlog naar de betalingssite van Mollie niet juist staat ingesteld waardoor na reservering de betaling niet kon plaats vinden.”

Kraamverhuur alsnog van start

Bob Mook: “Na wat inspanningen kunnen we melden dat dinsdag 5 april vanaf 9.30 uur de kraamverkoop opnieuw gaat starten. Helemaal op nul, dus er is geen enkele reservering meer in het systeem. Het Oranjecomité verontschuldigt zich voor de ontstane situatie en vertrouwt erop dat de kraamverhuur nu zonder problemen gaat verlopen.” De huur voor een hele kraam is 34 euro, voor een halve kraam 17 euro. De verhuur gebeurt op volgorde van binnenkomst. De verkoop vanaf kleedjes tussen de kramen is verboden. Het reserveren van een kraam kan via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen