Ideaal weer voor kijken naar La Vuelta en rondje Oosterhoutse Kermis

Foto: Pixabay License / kikatani

Volgens de website weeronline.nl krijgt het weer om te fietsen vandaag een dikke 9 en voor wandelen zelfs een 10!

Ideaal weer voor buitenactiviteiten

Volgens Weeronline is het vandaag ideaal weer voor buitenactiviteiten. Hoewel in de ochtend de wolken en de zon elkaar nog wel kunnen afwisselen, zal het in de middag vooral zonnig worden in Oosterhout. Het kwik loopt op tot een graad of 24 en met een windkracht 3 is het heerlijk weer om erop uit te trekken.

Oosterhoutse Kermis

De Oosterhoutse Kermis is vanaf 13.00 uur open en staat dit jaar op het Slotjesveld en op de Markt. Er zijn dit jaar ruim 50 attracties te vinden. Zo zijn bijvoorbeeld de Base Jumper, Kop van Jut XXL, Rue de Paris en Fire Ball en nog veel meer andere attracties te vinden op het Slotjesveld. Op de Markt kun je de nostalgische kermis vinden met de Rupsbaan, Draaimolen, Zweefmolen, Bootjesmolen, Snoepkraam, Ballenfontein en Luchtschommels.

Doorkomst La Vuelta

Vandaag komt de wielerronde La Vuelta door Oosteind en Oosterhout. Hierbij komen ze vanuit Dongen over de Provincialeweg in Oosteind en gaan ze over de Bovensteweg, langs Sportpark de Contreie via de Weststadweg. Bij de rotonde De Bromtol verlaten de wielrenners Oosterhout richting Made. Langs de gehele route kun je La Vuelta bekijken. Let daarbij op dat je op een veilige plaats gaat staan voor jezelf, de wielrenners en voor andere weggebruikers. Wil je het spektakel helemaal op een bijzondere wijze meemaken? Kom dan naar Sportpark De Contreie. Er is een compleet Spaans dorp ingericht met volop activiteiten voor jong en oud. De doorkomst van de renners is rond 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen