TSC verliest thuis van VV Rijen met maar liefst 0-4

Foto: TSC

De thuiswedstrijd die TSC afgelopen zondag speelde tegen VV Rijen eindigde met maar liefst 0-4! Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC- VV Rijen

Uit had TSC in het najaar nipt gewonnen met 0-1 en had het daar zeker niet gemakkelijk. Deze thuiswedstrijd ging het helemaal mis. TSC is geen minuut in de wedstrijd geweest. De Rijenaren waren van het begin af aan feller en vele malen tactisch beter dan TSC. Dat het uiteindelijk maar 0-4 is geworden dankt TSC eerder aan de gemiste kansen van Rijen dan aan goed verdedigen van de Oosterhouters.

Twee gele kaarten

Maar 2 gele kaarten: 1 voor een forse ingreep van Rijen en 1 voor een teveel pratende Paul van Zon. Liever had ik er voor TSC 10 gezien als de mouwen waren opgestroopt en jezelf niet zo naar de slachtbank had laten brengen. 2 prachtige goals van Rijen voor rust en nog 2 in de 2e helft was voldoende voor een schandalige 0-4 nederlaag voor het team van Ad Looymans.

Off-day

Juist nu koploper VOAB uit verloor met 2-1 had TSC goede zaken kunnen doen. Langs de andere kant, elk team heeft een keer recht op een off-day. Laten we het er op houden dat het deze keer was. TSC kan zondag weer de zaken recht trekken. Maar de inzet van de laatste weken is dan wel een groot vereiste.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen