Twee maal auto over de kop op verschillende plaatsen in Oosterhout

Foto: Oosterhout Nieuws

Toeval bestaat niet zegt men wel eens. Maar zaterdagmorgen is er twee keer achter elkaar op verschillende plaatsen een auto over de kop geslagen. Dat gebeurde op de Seterseweg in de bossen van Dorst en op de Ekelstraat vanui de richting Dongen. In beide gevallen kwamen de bestuurders en inzittenden er goed vanaf.

Seterseweg

Zaterdagmorgen is rond 9.00 uur een auto over de kop geslagen op de Seterseweg. De vrouwelijke bestuurder raakte bekneld in haar wagen en is door de brandweer uit haar auto bevrijd. De hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar is wel meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. De politie onderzoekt hoe het eenzijdige ongeval kon plaatsvinden.

Ekelstraat

Iets later sloeg een tweede auto over de kop. Dit eenzijdige ongeval gebeurde op de Ekelstraat in Oosteind. De automobilist kwam met drie andere inzittenden ui de richting Dongen gereden. Ook bij dit ongeval kwam iedereen met de schrik vrij en hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Ook hier onderzoekt de politie het ongeval.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen