Contact

Heeft jouw organisatie of vereniging iets te melden? Zet [email protected] op jullie perslijst!

Tip onze redactie

Omdat we meer kopij ontvangen dan we kunnen plaatsen, is het sturen van een persbericht geen garantie voor plaatsing. Stuur ook minimaal een (meer mag ook) liggende foto’s met het bericht mee en vermeld de naam van de fotograaf.

Foto's meesturen

Bij meegezonden afbeeldingen dient altijd duidelijk het juiste auteursrecht aangegeven te worden en moet degene die de foto aangeleverd in het bezit zijn van de juiste licentie (Indien van toepassing). Indien er door een aangeleverde foto inbreuk wordt gemaakt op rechten van de fotograaf stelt Oosterhout Nieuws de indiener aansprakelijk. Indien er rechtenvrije stockfoto wordt meegezonden dan de website van deze stockfoto vermelden. Let op dat je dus alleen rechtenvrije foto’s stuurt of met een schriftelijke toestemming van de fotograaf!

Adverteren

Natuurlijk denkt Oosterhout Nieuws ook graag mee met het plaatsen van een banner of advertorial op onze website en social media. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen. Mail naar [email protected] of bel met onze salesmanager Dolf Verschuren op telefoonnummer 06 – 402 538 46. 
Wij hopen spoedig van je te horen!

Jeroen
Beheerder Oosterhout Nieuws
Oosterhout Nieuws is onderdeel van Kickvors Media & Communicatie