112

Ravage na plofkraak op geldautomaat ABN-Amro Arkendonk

Foto: politie.nl

In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een plofkraak plaatsgevonden op de ABN-Amro pinautomaat op Winkelcentrum Arkendonk.

Ravage

Diverse omwonenden melden dat ze rond 3.30 uur een flinke knal hebben gehoord. Door de enorme klap is de gevel er helemaal uitgeblazen. Ook de naastgelegen Bruna en bakkerswinkel van Vonk-Asmus hebben hierbij schade opgelopen, evenals het dak van het Winkelcentrum. Hoe groot de schade exact is, is op dit moment nog niet bekend.

Helikopter ingezet

De daders zijn nog voortvluchtig. Volgens de politie zou het gaan om twee daders die er op een scooter vandoor zijn gegaan. Meerdere eenheden van de politie en de politie-heli gingen op zoek naar de daders. Maar ze zijn niet meer aangetroffen. Het is nog onbekend of er iets buit is gemaakt. Politie, maar ook EOD deden ter plaatse onderzoek. De schade aan het pand is aanzienlijk.

Getuigen

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen