112

Auto’s branden uit op het Slotjesveld in de wijk Slotjes-Midden

Foto: Oosterhout Nieuws

In de nacht van donderdag op vrijdag werd de brandweer om 2.16 uur opgeroepen voor een autobrand aan de Keiweg in de wijk Slotjes-Midden.

Uitgebrand

Hoewel aanvankelijk de brand op de Keiweg werd gemeld, bleek ter plaatse dat er er twee personenwagens op het terrein van de voormalige brandweerkazerne aan het Slotjesveld in brand te stonden. De vlammen vloegen er flink uit toen de brandweer aankwam. De brand was al in een dusdanig stadium dat twee personenwagens, die naast elkaar stonden, al als verloren konden worden beschouwd. De brandweer bluste het vuur, maar er bleek niet veel meer over dan twee verbrande carrosserieën. Ook een derde auto raakte bij de brand flink beschadigd.

Heb jij meer informatie?

De politie onderzoekt de zaak, waarbij brandstichting zeker niet wordt uitgesloten. Buurtbewoners geven aan een flinke knal te hebben gehoord voor de brand. Wijkagent Matthew Ferouge vraagt via Twitter getuigen op om zich te melden. Misschien heb je camerabeelden of heb jij die betreffende nacht iets verdachts gezien in de omgeving van het Slotjesveld? Bel dan de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen