112

Auto op zijn kop na botsing N631 op de kruising Ketenbaan Vijfeikenweg

Donderdagmorgen zijn de hulpdiensten om 9.38 uur opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Vijfeikenweg met de Ketenbaan.

Geen gewonden

Eenmaal ter plaatse troffen zij op de kruising van de Vijfeikenweg met de Ketenbaan een auto op zijn kop en een zwaarbeschadigde auto aan. Hoewel er bij de melding wel sprake was van letsel, bleken er wonder boven wonder bij dit ongeval geen gewonden te zijn gevallen. De weg is deels afgesloten wegens opruimwerkzaamheden en onderzoek van de politie.

Binnenkort start aanleg rotonde

Tien dagen geleden gebeurde op exact dezelfde kruising ook al een ongeval. De kruising Vijfeikenweg met de Ketenbaan is de afgelopen jaren al vaker in het nieuws doordat er veel ongevallen plaatsvinden. De provinciale weg N631, de Vijfeikenweg tussen Oosterhout en Rijen, kreeg eerder al eens de laagste waardering van 1 ster voor de veiligheid in een onderzoek van RTL Nieuws. Op deze weg vielen tussen 2014 en 2016 maar liefst 11 verkeersslachtoffers bij 61 geregistreerde ongevallen. Er waren in die periode 2 dodelijke ongevallen, 4 ziekenhuis ongevallen, 4 ongevallen met lichtgewonden en 51 blikschadeongevallen. Vanaf maandag 19 oktober wordt de kruising Ketenbaan met de Vijfeikenweg onder handen genomen en wordt er op deze plaats een rotonde aangelegd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden