112

Vrachtwagen met frituurvet in brand op snelweg A27

Op de A27 ter hoogte van Kalix Berna is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 4.00 uur een vrachtwagen in brand gevlogen.

Vrachtwagen in brand

Op de snelweg A27 tussen Breda en Oosterhout is woensdagmorgen om 4.00 uur een vrachtwagen in brand gevlogen. De chauffeur kon de trailer op de afrit van tankstation Kalix Berna stil zetten en zijn vrachtwagen los koppelen. De vrachtwagen, die onder anderen geladen was met frituurvet, was lastig te blussen.

Vlammenzee

De vlammenzee was van verre afstand zichtbaar. Het verkeer op de snelweg werd enige tijd stilgelegd vanwege de brand. Er raakte niemand gewond. Vanmorgen om 7.30 uur was de brandweer nog volop bezig met het blussen. Volgens de chauffeur zaten er ook koffie, wijn en koek in de trailer die bestemd was voor een supermarkt in Heerenveen. Vrijdagavond was aan de andere kant van de snelweg A27 ook een vrachtwagenbrand tussen Oosterhout en Breda. Toen brandde een cabine uit.

Zie alle foto’s die Jeroen Stuve van Eye4images maakte door links onder in de foto te klikken op fotoserie. Ook de onderstaande video is gemaakt door Jeroen Stuve.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen