112

Brutale drugsdumping midden in de wijk Oosterheide

Foto: Wijkagenten Oosterhout

De politie doet onderzoek na de vondst van een bus vol drugsafval. Deze werd donderdag 28 september rond 20.20 uur aangetroffen aan de Anemoonstraat.

Brutale drugsdumping

Op Instagram laten de Oosterhoutse wijkagenten weten dat Handhavers van de gemeente donderdagavond een busje vol drugsafval hebben ontdekt op de Anemoonstraat in de wijk Oosterheide. Een woordvoerder van de politie laat aan BN/De Stem weten dat in de vrachtwagen zowel gevulde als lege vaten met chemische stoffen werden aangetroffen. Deze omvatten tonnen, verschillende ICB-vaten van 1000 liter en meer dan twintig jerrycans met onbekende vloeistoffen. Bovendien werden er andere benodigdheden voor de productie van harddrugs aangetroffen. Het afval is door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd. De bus, die gestolen bleek te zijn, is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Heb jij meer informatie

De wijkagenten roepen mensen die meer weten over deze illegale drugsdumping of die iets verdachts hebben gezien bij of rondom het voertuig om zich te melden bij de politie op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Vermeld hierbij het registratienummer 2023248756.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen