112

Opnieuw brand bij nieuwbouwwoningen Bredaseweg

Foto: Jeroen Stuve | Stuve Fotografie

De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw opgeroepen voor een brand in de nieuwbouwwoningen aan de Bredaseweg.

Brand nieuwbouwwoningen

Bij nieuwbouwwoningen aan de Bredaseweg in Oosterhout is zondagochtend om half vijf opnieuw brand uitgebroken. De brand, die woedde in een nog leegstaande benedenwoning, werd snel geblust. De brandweer moest ook op de bovenverdieping sloopwerkzaamheden uitvoeren om de vlammen volledig te kunnen doven. Door de brand was de Bredaseweg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Bewoners van een naastgelegen woning moesten hun huis verlaten.

Derde incident

Dit is het derde incident in een week tijd bij deze nieuwbouwwoningen. Vrijdagochtend werd er ook brand gesticht en een dag eerder waren er al vernielingen aangericht. Zelfs na het plaatsen van een cameramast kon niet worden voorkomen dat er opnieuw brand uitbrak bij de woningen. De politie onderzoekt de zaak. Heb jij iets gezien of gehoord dat verband kan houden met de vernielingen of de brandstichting? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, tel.: 0800-7000.
Zie ook: Vernielingen en brandstichting bij nieuwbouwwoningen aan de Bredaseweg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen