Afvalracer Kimberly: “Hoe moet dat straks verder?”

Foto: Kimberly van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Het aftellen is begonnen

Nog 5 weken en 5 dagen tot de eindfinale. Voel me heel angstig, raar en blij tegelijk. Angstig omdat ik niet weet of ik het zonder de Afvalrace/Enforce zou kunnen. Het zelf blijven volhouden. Geen Michael meer te hebben die zegt hoe het moet etc. Raar dat je dan niks om handen hebt althans nu staan mijn weken vooral in het teken van afvallen, bloggen en vloggen. Het speelt constant in je hoofd af. Daarbij dus ook blij omdat er weer wat meer rust in mijn hoofd komt.

Angstig

Qua eten is er veel veranderd voor me. Ik ben nu meer bewust met wat ik eet maar ook hoe vaak ik per dag moet eten. Dat is nu gewoon standaard. Ik heb gemerkt dat als ik weer in mijn oude patroon val, alleen met het avondeten eten en vervolgens ’s avonds op de bank snaaien dat mijn lichaam hier niet zo gelukkig mee is. En logisch ook natuurlijk! Je lichaam heeft gewoon bepaalde voedingsstoffen nodig om heel de dag lekker te kunnen werken en dat haal je voornamelijk uit gezonde producten. Soms heb ik het er echt wel moeilijk mee, het gaat niet altijd makkelijk en ik weet dat ik dit altijd zal blijven houden. Daarom ben ik zo angstig. Niet wetend hoe het hierna zal gaan… Maar hier zullen we ook wel iets voor vinden.

Frisdrank light

Aankomende week begint carnaval. Ik vind carnaval leuk om een zaterdagavond weg te gaan en het weekend met de kinderen en daarbij houdt het op. Ik drink ook niet dus zal het gewoon bij water of een frisdrank light houden. Nadat ik zoveel ben aangekomen van zuipen met de bruiloft van een vriend en vriendin, denk ik 2 keer na of ik drink ja of nee. Ik kan het me nu niet permitteren met de finale in zicht. Het maakt het er voor mij niet minder gezelliger op. Alleen dat je tegen alle zatte mensen moet aankijken en aanhoren, dat neem ik deze keer maar voor lief😊

Voor diegene die carnaval vieren, heel veel plezier!!!

Alaaf!

Liefs Kimberly

 

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen