De Afvalrace: onze kandidaten voor dit jaar zijn Annemarie en Marieke

Marieke, Eric van Enforce en Annemarie
Marieke, Eric van Enforce en Annemarie
Foto: De Afvalrace Oosterhout

Uit de vele aanmeldingen doe Oosterhout Nieuws heeft ontvangen zijn de twee kandidaten geselecteerd voor de Afvalrace Oosterhout. Vandaag start hun 180 dagen durende Afvalrace naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Onze kandidaten zijn…

De geselecteerde kandidaten voor De Afvalrace Oosterhout werden eerder deze week samen met de kandidaten van Drimmelen en Breda op Sportpark De Contreie in Oosterhout uitgenodigd voor een zogenaamd ‘extra gesprek’. Ook Annemarie Pekergin en Marieke van Bavel werden hiervoor uitgenodigd. In een korte presentatie lieten zij de andere kandidaten weten waarom zij gekozen zou willen worden.

Het gaat van start!

Uiteindelijk liet Personal Trainer Eric de Jong aan de dames weten dat zij waren uitgekozen als de kandidaten van De Afvalrace Oosterhout. Alle deelnemers ontvingen een mooie bos bloemen van 2BLOOM en de felicitaties van Jill, Wendy en Dagmar, die eerder meededen aan De Afvalrace. Vandaag start de Afvalrace Oosterhout met een kick-off meeting in Ulvenhout voor alle deelnemers uit de regio. Volgende week stellen onze kandidaten zichzelf voor in hun allereerste blog op Oosterhout Nieuws.

 

Annemarie en Marieke worden begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen