Afvalracer Marieke: “Ik ga door: nog 10 kilo te gaan!”

Foto: Afvalrace Oosterhout

Vorige week vrijdag was de grote finale van de Afvalrace Oosterhout. In een half jaar hebben onze Afvalracers onder leiding van een personal coach alles gedaan om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. In haar laatste blog vertelt Marieke alles over de finale en de bijzonder verwendag die daaraan vooraf is gegaan!

Mijn aller-, aller-, allerlaatste blog voor de Afvalrace Oosterhout. Vrijdag 6 april was het eindelijk zo ver de aller laatste dag van de Afvalrace. Na een ontzettend zenuwachtig ochtendje, koffer inpakken, schoonmaken etc kwam om half twaalf dan eindelijk Jill samen met mijn Afval-vriendinnetjes Claudia en Annemarie mij ophalen.

Sport 2000 daar moesten we naar toe zei Jill.vMaar toen we langs het Beren restaurant op de Markt liepen vertelde Jill we stoppen hier en gaan heerlijk lunchen. Nou dat is zeker gelukt! Na een heerlijke club sandwich met zalm kregen we als verrassing nog een super lekker bord met ijs, slagroom en vuurwerk. Een dagje niet letten op wat je eet was zoooo lekker!

Nadat alles op was vlug de auto weer in om naar de volgende verrassing te gaan. We werden naar Dongen gebracht om door Kim van de Ven van Papilio Beauty Cocon een mega metamorfose te ondergaan. Zowel onze haren als make-up werden door Kim aangepakt en voor iemand die daar nooit iets mee doet was het wel heel spannend maar wat was ik blij en wat voelde ik me mooi echt geweldig.

Daarna weer snel door naar de volgende verrassing een foto shoot bij Shoot en More in Breda. Eerst een groepsfoto met alle deelnemers uit Breda, Oosterhout, Roosendaal, Made en Tilburg. Daarna nog een groepsfoto met ons clubje (Martijn, Claudia. Cindy en Annemarie). En toen mochten we alleen shinen voor de camera. Nieuwe kleding aan, mooie haartje, mooi make-up whoooo super gevoel!

Na de foto shoot zijn we naar Jeugdland gegaan omdat samen met alle trainers heerlijk een hapje te gaan eten. En toen was het wachten tot alle vrienden en familie van iedereen binnen waren en we 1 voor 1 het podium op geroepen werden om op en top te shinen. Helaas lukte het me niet om live op Facebook te gaan maar mijn schoonzus heeft mijn opkomst gefilmd en zien jullie onder deze blog.

Tot slot

Uiteindelijk ben ik 27 kilo afgevallen en buiten die kilo’s heeft het me zo veel andere mooie dingen gebracht en ben ik zo trots op me zelf wat ik bereikt hebt en wat ik nog meer ga bereiken want ik ga door. Door bij Enforce en door bij Eric als coach. Nog 10 kilo te gaan en 10 kilometer hardlopen zijn mijn volgende doelen.

Bedanken

Er zijn zoveel mensen die ik nog even wil bedanken.

 • Eric bedankt voor deze ontzettend gave kans.
 • Michael, Mandy en John bedankt voor alle trainingen de ene nog zwaarder dan de ander.
 • Jill bedankt voor alle gezellig PT trainingen en voor de Drunense Duinen Loop.
 • Mijn lieve vriend Maarten en mijn lieve kinderen Joris Douwe en Faas die mij door dik en dun gesteund hebben en er altijd voor me zijn geweest.
 • Mijn ouders, schoonmoeder en mijn tante voor alle oppasmomenten als ik weer moest gaan sporten.
 • Jeroen voor het elke week lezen en plaatsen van mijn blogs vlogs en foto’s op Oosterhout Nieuws
 • Sport 2000 voor de hardloopschoenen die we in het begin van de Afvalrace gekregen hebben.
 • Naron Lingerie voor het mooie setje.
 • Blizzerz in Made voor het te gekke outfit voor tijdens de finale avond.
 • Shoot and More Breda voor de gave foto shoot.
 • Restaurant Beren in Oosterhout voor de heerlijk lunch.
 • Kim van de Ven van Papilio Beauty Cocon voor de gave metamorfose.
 • Eyewish Opticiens voor mijn nieuwe bril.
 • En natuurlijk wil ik jullie allemaal bedankt voor al die lieve reacties zowel op Facebook als op straat op school of in de supermarkt. Alle lieve kaartjes bloemetjes en cadeautjes.

Ik ga door en zal af toe nog vlogs en blogs plaatsen op mijn Facebook om jullie op de hoogte te houden van mijn verdere verloop van mijn Afvalrace. Dank, dank, dank, dank!

Lieve groet, Tot snel,
Marieke

Marieke werd tijdens de Afvalrace begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

article
31475
Vorige week vrijdag was de grote finale van de Afvalrace Oosterhout. In een half jaar hebben
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20180414/afvalracer-marieke-ga-nog-10-kilo-gaan/
2018-04-14T06:48:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/04/14064626/Afvalrace.jpg
Afvalrace, Nieuws