Afvalracer Chantal: “Door Michael haar ik het onderste uit de kan!”

Chantal en haar PT Michael
Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vijfde blog van Chantal.

Mijn trainer Michael

En dan zijn we alweer aangekomen in de vijfde week van de Afvalrace Oosterhout. Jeetje wat gaat dat toch ontzettend hard. Vandaag geen blog van mij, maar een blog van mijn trainer Michael Blom waarin hij zich voorstelt. Michael zorgt ervoor dat ik elke week het onderste uit de kan haal, Mede door zijn directe aanpak, energie en enthousiasme, weet ik zeker dat ik mijn doelen ga halen. Groetjes Chantal, en tot volgende week!

Korps Mariniers

Hallo, beste lezers, mijn naam is Michael Blom, 32 jaar en woon in Oosterhout. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Charissa en heb een zoon Daimyan van 7 jaar oud. Mijn hobby’s zijn voetballen, triatlon en ik sta eens in de 2 weken bij mijn favoriete club NAC op de tribune. Ik werk nu 2 jaar als personal trainer waar ik dit jaar Chantal, Kimberley en Iris coach en train als de gekozen kandidaten van de Afvalrace. Voordat ik begon te werken als personal trainer heb zich eerst een opleiding gevolgd op het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders), hierna ben ik gaan werken bij Defensie met als richting Korps Mariniers deze eenheid is gespecialiseerd in militaire operaties vanaf het water – op het land of juist andersom gedurende 5 jaar. Door omstandigheden ben ik er mee gestopt en ben toen al tussenoplossing gaan werken in een magazijn.

Personal Trainer

Ik heb altijd al geweten dat werken in het magazijn NIET de baan zou zijn wat ik voor de rest van mijn leven wilde doen, maar een maandelijks inkomen en een vast contract gaf toch een stukje zekerheid, ondertussen begon ik de avonden voor Enforce trainingen te geven, tot ik het op een gegeven moment zo druk kreeg en besloot om de knoop door te hakken mijn baan in het magazijn op te zeggen en de stap naar Personal Trainer maakte.

Haal alles uit het leven

Nu werk ik met bijzondere krachtige mensen die doen wat ze moeten doen om te komen tot wat ze willen bereiken in het leven, ik ga ervoor zorgen dat de mensen die ik coach hun volledige potentie gaan leven, dus alles eruit halen wat er in zit. Ik vind het heel leuk en tof om mensen te helpen met de problemen waar ze tegen aan lopen. Ik heb er super veel zin in om het komende half jaar Chantal hierbij te helpen om voor eens en altijd afscheid te nemen van de kilo’s.
Blijf ze volgen in de blogs en vlogs die ze wekelijks maken om hun vooruitgang in de gaten te houden.
Met sportieve groet, Michael Blom

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
37563
Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181110/afvalracer-chantal-michael-onderste/
2018-11-10T06:17:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/10061641/%C2%B1Chantal.jpg
Afvalrace, Nieuws