Afvalracer Chantal: “Mijn broeken zakken af!”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds twee maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de negende blog van Chantal.

Tijd gaat snel voorbij

Jeetje, en dan zijn we 2 maanden verder wat gaat de tijd toch ontzettend snel voorbij, de eerste fase van de afvalrace zit erop. In de afgelopen 2 maanden zijn er dingen veranderd, dingen die ik absoluut niet voorzien had en als ik ze had voorzien had dan zou ik mijzelf voor gek verklaard hebben.

Afvalrace verlegt mijn grenzen

De meeste verandering die ik merk is mentale en psychische groei, gaande weg verleg ik mijn grenzen, blijf minder hangen in moeilijke momenten en blijf werken aan mijn persoonlijke groei want als ik de beste versie van mijzelf ben, dan ben ik pas happy.

Broeken zakken af

Het zijn niet alleen de kilo’s eraf gaan maar ook centimeters. Mijn broeken worden te groot en zakken af, ik zal hieronder wat foto’s plaatsen, een begin foto, een foto na een maand en als laatste een recente foto. Bijna -10 kg in 8 weken tijd, ik geef het niet snel toe maar ik ben TROTS, trots op mijzelf.Ik doe het toch maar even, een drukke baan, een prachtig gezin, de sportmomenten en alles wat erbij komt kijken, mijn eerste doelen zijn behaald en kijk uit naar de volgende doelen. Op naar de tweede fase.

Doe eens mee!

Heb jij er ook zin in om jezelf eens uit te dagen, de beste versie van jezelf te worden geef je dan op voor de Afvalrace Friends & Family Bootcamp op 19 januari van 10.00-12.00 uur bij Decathlon Breda en train eens met mij mee. Ik zou het in elk geval super gaaf vinden. Want als ik het kan, kan jij het ook! Vergeet je niet aan te melden via de onderstaande link. Kinderen zijn ook welkom en voor hun staat er kleinigheidje klaar na afloop.

Tot slot: Je hoeft niet beter te zijn dan andere, je moet vooral beter zijn dan je zelf ooit had gedacht dat je kon worden. Tot volgende week!

Liefs Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
38467
Afvalracer Chantal: "Mijn broeken zakken af!"
Sinds twee maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181208/afvalrace-chantal-broeken-zakken-af/
2018-12-08T06:12:44+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/08060920/Chantal9.jpg
Afvalrace, Nieuws