Afvalracer Kimberly: “Ik baal echt enorm…”

Foto: Afvalracer Kimberly

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Geen goede start

Dit jaar is geen goede start helaas. Afgelopen 4 weken bijna niks kunnen doen door mijn blessure en dan ook nog eens afgelopen week ziek op bed gelegen met een keel- en oorontsteking. Pfffff. Wat baal ik toch van deze start zeg. Afgelopen week met Michael gesproken en maandag gaan we bespreken hoe we alles gaan aanpakken zodat ik toch mijn doel behaal ondanks mijn blessure aan mijn knieën. Het is jammer genoeg nog maar 2 maanden. Maar daar ga ik wel alles uithalen waar ik kan.

Healthy Food Kookworkshop

Van de week kregen we een mail van Jill met daarin dat we weer een verrassing kregen. Er wordt voor ons als kandidaten een kookworkshop “Healthy Food“ georganiseerd. Dit houdt in dat er deze avond een speciaal 4 gangendiner wordt samengesteld gebaseerd op een gezonde voeding en lage calorieën. We konden ons voor 2 verschillende data inschrijven en ik heb me ingeschreven voor 26 februari 2019. Jij kunt ook mee eten voor 60 euro. Meer informatie en inschrijven kan via de onderstaande link.

Verder hoop ik snel weer aan de slag te kunnen om de strijd tegen mijn kilo’s en conditie tegen te gaan!

Tot volgende week!
Liefs, Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
40036
Afvalracer Kimberly: "Ik baal echt enorm..."
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190210/afvalracer-kimberly-ik-baal-echt-enorm/
2019-02-10T06:45:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/10064145/kimberly.jpg
Afvalrace, Nieuws