Afvalrace: Doe mee met de Healthy Food Kookworkshop!

Foto: Pixabay License / congerdesign

In samenwerking met Kookstudio Breda wordt een speciale Healthy Food kookworkshop georganiseerd. En nu de laatste fase van de Afvalrace Oosterhout is ingegaan, tellen we af naar het eindfeest op vrijdag 5 april.

Een veelzijdig avondje uit

In kleine groepjes bereid je een gerecht dat je nooit voor mogelijk hield tijdens een Healthy Food Kookworkshop. Je presenteert het gerecht trots aan de rest op dinsdag 19 februari, dinsdag 26 februari of donderdag 7 maart. De sfeer is heel gemoedelijk, onder toeziend oog van een ervaren chef-kok, die garandeert dat alles heerlijk zal smaken. Tijdens het koken, klets je gezellig met je teamleden en pak je zelf een lekker drankje. Je hoeft niet van koken te houden om een hele mooie avond te beleven. Is alles klaar, dan geniet je samen van een volwaardig, gezond, viergangendiner. En de afwas? Die laat je lekker staan! Schrijf je nu in via de link onderaan dit artikel.

Resultaten na 180 dagen Afvalrace

Op vrijdag 5 april 2016 worden vanaf 19.45 uur de Oosterhoutse Afvalracers Chantal en Kimberly in het zonnetje gezet tijdens het Afvalrace Eindgala bij Jeugdland in Ulvenhout. De resultaten na 180 dagen keihard werken met de trainers van Enforce worden die avond bekend gemaakt. Hebben zij hun doel bereikt? Geef je gratis op via de onderstaande link.

Reacties

article
39995
Afvalrace: Doe mee met de Healthy Food Kookworkshop!
In samenwerking met Kookstudio Breda wordt een speciale Healthy Food kookworkshop georganiseerd. En nu de
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190208/afvalrace-doe-mee-met-de-healthy-food-kookworkshop/
2019-02-08T06:15:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/08064852/Gezond-eten.jpg
Healthy Food, Kookworkshop
Afvalrace, Nieuws, Zakelijk