30 juni weer Pruvement met lekker eten en live muziek

Foto: Pruvement (via Facebook)

Op zondag 30 juni is het tussen 14.00 en 19.30 uur weer zo ver: het Oosterhoutse Pruvement. Hét culinaire feest om de Oosterhoutse horeca te leren kennen.

Diverse horecabedrijven

Tal van restaurants presenteren op de Markt hun kunsten en zullen het publiek trakteren op ware smaaksensaties tijdens het Oosterhoutse Pruvement. Vanuit pagodetenten op de Markt zullen de deelnemende horecagelegenheden hun culinaire kunsten laten zien. Er zijn al diverse deelnemers die zich hebben aangemeld waaronder By Pascal, La Cantina, de Verbeelding, de Beren, La Forchetta en Chefz. De organisatie is nog in afwachting van groen licht van anderen die mee zullen doen.

Geen foodtrucks meer

Dit jaar zal de opzet weer ‘ouderwets’ zijn. De uitvoering met de foodtrucks resulteerde niet in een betere beleving voor de bezoekers. Dus gewoon net zoals al die voorgaande jaren allemaal kleine lekkernijen, wel of niet begeleid door een bijpassende wijn. De terrassen rondom Stapstad Oosterhout zijn natuurlijk een uitgelezen plaats om even lekker te zitten en te genieten van je hapje. Je drankje bestel je dan gewoon bij het betreffende café waar je bent gaan zitten. Daarnaast belooft de organisatie de hele dag live muziek. Kortom, schrijf die maar vast in je agenda!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden