Staamp! viert zaterdag ‘Elluf Jaor’ met groot feest op de Markt

Foto: Staamp

11 jaar werd de carnavalsband Staamp! opgericht. En dat wordt zaterdag groots gevierd met een feest in op het Hatsiekedeeplein!

Carnavalsjubileum

Wie wel eens een kaartje heeft kunnen bemachtigen voor het Avondje Staamp! weet dat de mannen van deze carnavals- en gezelligheidsband prettig gestoord zijn. En dat ze geen kans voorbij laten gaan om een feestje te bouwen. Eerder dit jaar leverden zij al het bruidspaar voor de Boerenbruiloft en nu zij hun 11-jarig bestaan gaan vieren, een echt carnavalsjubileum, doen zij dat groots op het Hatsiekedeeplein op de Markt. Het feestje start om 16.00 uur en er is ook nog een afterparty in De Pub.

Tal van acts en artiesten

Er zullen zaterdag diverse bands en artiesten langskomen om de Kaaiendonkse kapel te feliciteren met hun 11-jarige jubileum. Zo bestijgen de volgende kapellekus het podium: Tofkapellûke uit Hoeven, De Pierewaaiers, De Jeugdhofkapel en Hofkapel de Smulnarren. Maar daarnaast treden ook Kaal Kabaal, Zanger Dennis, Paul de Laat en als klap op de vuurpijl Alfonso op! Voor de trouwe Staamp! fans is deze naam geen onbekende. Het multitalent Alfonso is enkele jaren de gastheer geweest tijdens het avondje Staamp! Het Hatsiekedeeplein zal uit haar voegen barsten! En het mooie is, je hebt geen kaartje nodig en hoeft geen entree te betalen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0