Geheimzinnige Legendetocht door de Houtse velden

Foto: St. Legendejagers

Zaterdag 9 november kun je tussen 19.00 en 22.00 uur meelopen met de Legendejagers met een magische spooktocht door Den Hout.

Legendejagers

Stichting Legendejagers vertelt iedereen graag de verhalen uit de streek. En zij gaan zelfs een stapje verder dan vertellen alleen! Juist in deze tijd is zo’n wandeling extra spannend. Met een beetje geluk zullen we in het duister van de nacht de rovers, spoken en heksen werkelijk ontmoeten. Iets waarvoor alleen erkende Legendejagers kunnen zorgen op hun eigen magische wijze. Bovendien, krijgt iedereen een klein, magisch aandenken mee naar huis.

Geheimzinnige spooktocht

Den Hout is een streek vol spannende, spookachtige verhalen. Stichting Legendejagers nodigt iedereen, jong en oud, uit voor een wandeling over het geheimzinnige Koeckers Eind. Ooit een prachtig pad over de heide, maar al lange tijd behekst, bezocht door rovers en spoken. Beleef het op zaterdagavond 9 november in levenden lijve tijdens deze magische spooktocht. Het belooft een onvergetelijke avond te worden.

Alleen voor kinderen?

Welnee. Een tocht met Stichting Legendejagers is ook voor volwassenen een belevenis omdat de Legendejagers zich concentreren op de authentieke volksverhalen uit de streek. Daarom is dit ook een ideale gezins/familie activiteit. Je moet je voor deze tocht wel even opgeven per mail [email protected] Deelname kost 10 euro inclusief lampion.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0