Leerlingen van Hanke de Hoogh zingen ‘A Tribute to Elvis’

Foto: Hanke de Hoogh

Het is deze maand 85 jaar geleden dat Elvis Presley werd geboren en om hem te eren organiseert Hanke de Hoogh ‘A Tribute to Elvis’.

The King of Rock and Roll

Elvis Presley was amper 20 jaar oud toen hij zijn eerste hit scoorde. En vele hits volgden. Binnen de kortste keren werd hij The King of Rock and Roll genoemd, een eretitel die nooit meer overtroffen is. Goede reden voor zanglerares Hanke de Hoogh om in haar zanglessen extra aandacht te besteden aan het fenomeen Elvis. En het eindresultaat daarvan zal te zien en te horen zijn op zondag 26 januari 2020 om 15.00 uur in café Oud Brabant aan de Leijsenhoek.

Ode aan een popidool

A Tribute to Elvis is een ode aan de legendarische zanger en popidool. Iedereen kent wel een nummer van Elvis. Met zijn brede repertoire aan liedjes is er voor iedereen wat wils. De leerlingen van Hanke konden dus kiezen uit een breed spectrum aan memorabele liedjes. En niet alleen Hanke haar leerlingen zullen van zich laten horen, maar ook andere zangers en muzikanten. Er worden korte anekdotes verteld en er worden beelden vertoond van de King of Rock and Roll.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen