Sinterklaasmusical ‘Postzakkenpech’ in De Pannehoef gaat gewoon door!

Foto: De Pannehoef / Con Brio

De vrolijke Sinterklaasmusical ‘Postzakkenpech’ van Con Brio en De Pannehoef gaat gewoon geheel coronaproof door!

Vrolijke Sinterklaasmusical

“Gelukkig hebben we in deze tijd vol beperkingen ook leuk nieuws te melden.”, zo schrijft Janny van de Wal van De Pannehoef aan Oosterhout Nieuws. “De Sinterklaasmusical ‘Postzakkenpech’ gaat namen gewoon door! Het is dit jaar een van de weinige mogelijkheden voor de kinderen om de Pieten en de Sint live te ontmoeten.” Pannehoef Producties en musicalvereniging Con Brio brengen samen de vrolijke Sinterklaasmusical ‘Postzakkenpech’ op de planken. Deze zelfgeschreven voorstelling van Con Brio is een interactieve voorstelling vol spel, zang en dans gemaakt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Postzakkenpech

De nieuwe postbode van Sinterklaas is apetrots dat zij mag werken voor de Sint. Ze is vast van plan om haar stinkende best te doen en ze hoopt dat de kinderen haar daar bij kunnen helpen want zij heeft een groot geheim. Als zij op het punt staat dit aan de kinderen te vertellen, verschijnen er verschillende roetveeg- en regenboogpieten op het toneel. Ze mochten niet mee op de boot omdat het te vol zou zijn en er niet voldoende afstand gehouden kon worden. Maar ze zijn stiekem in de postzakken geklommen en zo toch naar Nederland gereisd. Eenmaal aangekomen moeten ze het logeeradres van Sinterklaas weten te vinden en wie kan hen daarbij beter helpen dan de Postbode van Sinterklaas. Maar is dat wel zo? Of kunnen de kinderen misschien een handje helpen?

Kaarten reserveren

De voorstellingen worden gegeven op woensdag 25 november en woensdag 2 december om 15.00 uur. Daarnaast zijn er op zaterdag 28 november twee voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 5 kwartier. Een entreebewijs kost 5 euro per kind inclusief strooigoed, ranja en een klein cadeautje van de Sint. Vooraf reserveren via de onderstaande link is zeer gewenst, want het aantal kaarten is beperkt! Let op: De voorstelling is enkel toegankelijk voor kinderen (dit i.v.m. de huidige maximale groepsgrootte van 30 personen). Natuurlijk is een oudere broer of zus ook welkom (t/m 12 jaar) om broertje of zusje te vergezellen (wel reserveren). Ouders/verzorgers kunnen in een andere ruimte binnen de Pannehoef in de buurt blijven, indien gewenst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden