Internationale thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt komt naar Oosterhout

Foto: CC BY-SA 4.0 - Rasal Hague

De internationale thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt komt naar Oosterhout om zijn nieuwste boek ‘Orakel’ te signeren.

Thomas Olde Heuvelt

De 37-jarige Nijmeegse thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt komt op 30 maart naar Oosterhout om bij Het Verboden Rijk zijn nieuwste boek ‘Orakel’ te signeren. Olde Heuvelt debuteerde met de twee horrorromans De Onvoorziene (2002) en PhantasAmnesia (2004). Hij schreef het manuscript voor het eerste boek op zestienjarige leeftijd. Als eregast op het jaarlijkse fantasyevenement de Elf Fantasy Fair werd hij in 2005 opgemerkt door Jacques Post, van Luitingh-Sijthoff Hier publiceerde Olde Heuvelt in 2008 zijn derde roman, Leerling Tovenaar Vader & Zoon. Olde Heuvelt won tweemaal de Paul Harland Prijs voor beste Nederlandstalige fantasyverhaal (in 2009 en 2012). Met zijn boek Harten Sara (2011) week hij af van de genreliteratuur en schreef hij een psychologische coming-of-age-roman met magisch-realistische invloeden, over een meisje met asperger.

HEX

Met Olde Heuvelts horrorthriller HEX (2013), over een vloek die het Nederlandse dorpje Beek Ubbergen in zijn greep houdt, volgde zijn succesvolste werk. In mei 2014 werden de Amerikaanse film- en televisierechten verkocht aan Warner Bros. In 2016 maakte Olde Heuvelt een boekentournee van zes weken door de Verenigde Staten. Hierna stond HEX ook in Nederland maandenlang in de Bestseller 60. In 2018 ondernam Olde Heuvelt een maandenlange promotietournee voor HEX door onder andere Brazilië, China, Oekraïne, Frankrijk en Tsjechië. In mei 2019 bracht Olde Heuvelt een nieuwe roman uit, genaamd Echo. De roman gaat over een bergbeklimmer die na een ongeluk bezeten raakt van een berg. De thriller stond een tijd lang in de bestseller 60. Zijn nieuwe boek heet Orakel, en Robert Grim keert terug.

Signeren gaat anders

Danny Sondak van Het Verboden Rijk: “Omdat tijdens corona alles een beetje anders loopt mag je dit maal niet in een lange rij voor de tafel op je beurt wachten. Om een gesigneerd boek te bemachtigen dien je het boek vooraf te reserveren. Geef door op welke naam en of je een opdracht in het boek wenst. Dan zorgen wij ervoor dat het allemaal in orde gaat komen en kun je boek nadien afhalen of laten bezorgen!” Om te reserveren kun je bellen of whatsappen naar 0162 430328 of mailen naar: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen