Zaterdag weer Herfstmarkt in de Vredeskerk

Foto: PGO

Op zaterdag 16 oktober 2021 vindt de jaarlijkse Herfstmarkt (rommelmarkt en boekenbeurs) van de Protestante Gemeente Oosterhout (PGO) weer plaats.

Boekenmarkt

Op zaterdag 16 oktober zullen vanaf 9.30 uur weer als vanouds de deuren van De Beuk en de Vredeskerk aan de Rulstraat in het centrum open staan voor de jaarlijkse Herfstmarkt. Zoals inmiddels traditie is geworden, zullen er op de Herfstmarkt weer tweedehands boeken verkocht worden. De boeken staan in de Vredeskerk.

Brocante en sieraden

In de Beuk vindt u bloemen, planten. bloemenkransen, zelfgemaakte spullen, brocante, sieraden en nog veel meer goed bruikbare spullen en gebruikt speelgoed. Dit alles gaat verkocht worden voor het goede doel. Ook is er natuurlijk koffie en zijn er broodjes, oliebollen, tomaten, paprika’s, en het bekende rad-van-avontuur zal weer draaien waarmee leuke prijsjes (beschikbaar gesteld door de lokale winkeliers en gulle gevers) te winnen zijn. Afhankelijk van het weer is er buiten of in de Vredeskerk weer een rommelmarkt.

Opbrengst voor Ethiopië

Met de opbrengst worden weer meerdere goede doelen van de PGO gesteund. De opbrengst van de Herfstmarkt gaat voor een deel naar het ZWO-project in Ethiopië en het andere deel is bestemd voor de beamer- en geluidsinstallatie van de Vredeskerk. Aan de inwendige mens is ook gedacht: er zijn de hele dag broodjes, hapjes en oliebollen. De herfstmarkt zal om 16.00 uur sluiten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden