Komend weekend ervaar je de magie van het Zoldertejater in De Bussel

Foto: Zoldertejater

Op 27 en 28 november speet het Zoldertejater de voorstelling ‘Professor Pollewop in het magische bos’ in Theater de Bussel.

Professor Pollewop

Op 27 en 28 november speelt Zoldertejater ‘Professor Pollewop in het magische bos’ onder regie van Wim Hendriks. ‘Professor Pollewop in het magische bos’ is een spannend avontuur vol humor voor kinderen en de hele familie. Het verhaal: Er zit magie in het bos, Professor Pollewop weet het zeker. Vroeger dacht hij dat de verhaaltjes van Oma maar sprookjes waren en dat het grote onzin was. Want als er magische wezens of zelfs sprookjesfiguren in het bos zouden leven, dan had iemand die toch al lang ontdekt? Hij vond een apparaat uit om magie te meten, en ging daarmee het bos in. Wat ze in het bos vinden hadden ze nooit gedacht… Naast de bosfiguren lopen er nog twee rare snuiters door het bos. Wat doen zij daar?

Meer informatie

De familievoorstelling ‘Professor Pollewop in het magische bos’ van het Zoldertejater kun je zien op 27 november om 18.30 uur en op 28 november om 11.30 uur in de Kleine Zaal van Theater de Bussel. Kaarten kosten 10 euro per persoon en zijn via de onderstaande link direct te reserveren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden