Expositie Zandsculpturen nog enkele zondagen open voor publiek

Foto: Martin van Heugten

De Expositie Zandsculpturen in de Antoniuskerk komt uit de winterslaap en is nog enkele zondagen open voor publiek.

Uit de winterslaap

Door alle maatregelen is de Expositie Zandsculpturen in de Antoniuskerk een tijdje gesloten geweest. Rien Joosen van Stichting Stoof: “We hadden heel veel mooie en leuke plannen hadden met onder andere een kerstmarkt en optredens in een sfeervol versierde kerk. Helaas is dat door alle geldende coronamaatregelen niet doorgegaan en is de Expositie Zandsculpturen een tijdje zelfs helemaal dicht geweest voor het publiek. Maar gelukkig gaan we weer open en kan iedereen nog even komen genieten van de schitterende zandsculpturen!”

Geen verlenging huurcontract

De Expositie Zandsculpturen zal weer te bezoeken zijn op alle zondagen tussen 13 februari en 20 maart met uitzondering van carnavalszondag. Rien: “Na 20 maart zullen we de kunstwerken weer opruimen en de kerk uiteindelijk weer schoon opleveren, want ons huurcontract loopt af. Het kerkbestuur heeft jammerlijk besloten om dit huurcontract niet te verlengen. We weten dus nog niet waar en wanneer de volgende expositie Zandsculpturen zal worden opgebouwd.”

Praktische informatie

De Expositie Zandsculpturen is nog geopend op 13 en 20 februari en op 6, 13 en 20 maart tussen 13.00 en 16.30 uur. Voor groepen groter dan 15 personen is de expositie op afspraak open tussen 16 februari en 20 maart.  De St. Antoniuskerk ligt aan de St.Vincentiusstraat 113a in Oosterhout. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur. Kaarten zijn te koop aan de deur van de kerk. Een kaartje voor deze expositie kost € 5,00 p.p. voor volwassenen. Kinderen t/m 4 jaar gratis en € 2,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dat is inclusief 1 koffie, thee of ranja. Een passe-partout kost € 7,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen