Openluchttheater speelt dit jaar nog maar 4 keer de voorstelling ‘Buiten is de hemel’

Foto: Openluchttheater Oosterhout

Na de première van afgelopen weekend speelt het Openluchttheater nog maar vier keer de voorstelling ‘Buiten is de hemel’.

Buiten is de hemel

Het is gewoon een dag, met thee, koffie, hier en daar wat olanzapine en de mogelijkheid dat Jezus elk moment kan verschijnen. Het is gewoon een dag in de hoofden van een hoopje mensen op de gesloten afdeling in een psychiatrische kliniek. Binnen dwalen de bewoners en bezoekers wat rond, zijn boos, verdrietig en hebben ze lief. Bovenal worstelen ze met hun eigen hoofd en de grip op de wereld. Dit zijn de ingrediënten van het stuk van dit jaar, dat geregisseerd wordt door Isabel Schoonbeek.

Openluchttheater Oosterhout

Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in Oosterhout-Zuid is deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers geworden, waarbij emoties van links naar rechts springen en de spelers het beste uit zichzelf halen. Er zijn nog kaarten voor 17, 18, 24 en 25 juni. De voorstelling start om 21.00 uur en het Openluchttheater is te vinden aan het Paterserf (ingang via het bruggetje). Kaarten zijn voor 14 euro te koop via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen