Kiwanis Vijf Eiken organiseert weer de traditionele HaringParty

Foto: Nederlands Visbureau

Een goede traditie verdient het om in ere te worden gehouden, dus organiseert Kiwanis Vijf Eiken op 22 juni weer dé traditionele HaringParty.

Kiwanis HaringParty

Zoals gebruikelijk ligt de organisatie van de grootste zakelijke HaringParty van onze regio weer in handen van Kiwanis Vijf Eiken en gaat de opbrengst naar het goede doel. Dit jaar zijn er twee goede doelen, te weten Stichting Saar is niet Gek en De Brussen. De avond begint op 22 juni om 17.00 uur bij La Cantina. Een entreebewijs kost 60 euro per persoon en kan direct via de link onderaan dit artikel worden besteld.

De goede doelen

Stichting Saar is niet Gek richt zich preventief op de mentale gezondheid van kinderen. Zij maken dit onderwerp laagdrempelig bespreekbaar door een magazine uit te brengen voor kinderen van 10-12 jaar. Aan bod komen verschillende emoties zoals teleurstelling, zelfvertrouwen, stress en hoe kinderen daarmee om kunnen gaan.  Het tweede goede doel is De Brussen dat zich richt op kinderen die betrokken zijn bij, of te maken hebben met de zorg van een broer of zus. Deze broer of zus heeft hulp nodig vanwege een chronische ziekte, verstandelijke beperking, lichamelijke handicap of ernstige psychische aandoening. Een lid van het gezin dat zorg nodig heeft, beïnvloedt alle leden van het gezin. Vaak gaat het (onbedoeld) ten koste van de overige kinderen in het gezin. Ook zij verdienen aandacht.

Kiwanis Vijf Eiken

Kiwanisclub Vijf Eiken zet zich in voor alle kinderen in onze regio, en ver daarbuiten, die het moeilijk hebben. Juist in deze tijden kunnen veel kinderen wel een steuntje in de rug gebruiken. wij vinden het belangrijk om kinderen die in moeilijke situaties leven in het zonnetje te zetten. Om dit te realiseren, organiseert Kiwanis Vijf Eiken steeds nieuwe projecten om geld in te zamelen. Met de opbrengst van deze projecten ondersteunen wij goede doelen en initiatieven die zich specifiek richten op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen