Ruim 50 kunstenaars op tweede editie van Kunst In Park

Foto: Oosterhout Nieuws

Zondag 28 augustus wordt voor de tweede keer het kunstevenement Kunst In Park georganiseerd in het Slotpark.

Ruim 50 kunstenaars

Tijdens het evenement zijn ruim 50 kunstenaars aanwezig in zeer diverse disciplines. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van fotografie van Regina Kok en Petra Moors, schilderen door Cora van Wanrooij en José Snoeren en glaskunst van Vicky van der Plas. Ook schrijver en dichter Christian Goijaarts is er aanwezig met zijn bundeltjes met vrolijke versjes. Iedere zondag lees je van hem een versje op Oosterhout Nieuws en hij zal aanstaande zondag zijn boekjes ook op verzoek signeren!

Muziek en terras

Naast de beeldende en schrijvende kunstenaars is er ook een podium vol muziek. Piet van den Bosch en Kees van Oosterhout spelen muziek uit de zeventiger jaren met gitaar en zang, Jazzith de Nick Vermeulen jazzy band en Yvonne & Martijn met Franse liederen. Daarnaast kun je de basis van salsadansen leren ban Rina Rosaria van Ritmo Latino. Uiteraard is er ook een drankje verkrijgbaar.

Meer informatie

Kunst In Park is op zondag 28 augustus tussen 11.00 en 17.00 uur in het Slotpark-Oost. Om 12.00 uur zal wethouder Arnold Kastelijns het spektakel op passende wijze openen. De entree is gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen