Derde editie van het Happy Life Festival in het Floralia Park

Foto: Happy Life Festival

Op zaterdag 10 september kun je tussen 10.30 en 22.00 uur de derde editie van het Happy Life Festival bezoeken op het Floralia Park.

Happy Life Festival

Ook dit jaar kun je in het Floralia Park aan de Beneluxweg weer genieten van het Happy Life Festival. Het park wordt zodanig ingericht dat een bezoekje aan het festival een waarachtige ontdekkingstocht wordt. De vele hoekjes van het park lenen zich uitstekend voor deze ontdekkingstocht. In elk hoekje kan een coach, trainer of therapeut gevonden worden die klaar staat om op een laagdrempelige manier de bezoeker te inspireren en te motiveren om meer rust en harmonie te vinden. Daarnaast zijn er workshops, optredens en interactieve lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Kijk op de link onderaan dit artikel voor het volledige programma.

Over Happy Life Festival

In 2018 was de eerste editie van het Happy Life Festival op 8 september met ca 3.000 bezoekers! Dit smaakte natuurlijk naar meer en dat resulteerde in een tweede editie op 6 en 7 september 2019 met ook weer een fantastische opkomst. In 2020 werd de alternatieve Happy Life Summer Events georganiseerd. Hier kon je lezingen en workshops zowel online als live volgen. Vorig jaar werden Happy Life Summer Picknicks georganiseerd, maar helaas heeft de organisatie deze toen op het laatste moment moeten annuleren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen