Zoldertejater speelt de voorstelling ’13 over twaalf’ in Theater de Bussel

Foto: Zoldertejater

Op 24 en 25 september speelt het Zoldertejater de voorstelling ’13 over twaalf’ in Theater de Bussel aan de Torenstraat.

13 over twaalf

Een moordspel in ontwikkeling die is bedacht door de producent van de soap “Theater op Zolder”. Om te zien hoe de ontwikkeling vordert, laat de producent de acteurs van deze soap in de studio het spel spelen. Om dertien over twaalf middernacht vangt het spel aan. De producent van Theater op Zolder daagt iedereen uit om eerst een moord te plegen die ze daarna kunnen oplossen. Dit geeft de spelers de gelegenheid om vervelende tegenspelers mores te leren. Zoldertejater laat een moordspel zien waarin het tot het einde spannend blijft wie de moord of zelfs moorden heeft gepleegd en waarom.

Meer informatie

Het Zoldertejater speelt de voorstelling ’13 over twaalf’ op 24 september om 20.15 uur en 25 september om 14.15 uur in de Kleine Zaal van Theater de Bussel aan de Torenstraat. De regie is in handen van Jan Grosfeld. Een kaartje kost 12,50 euro per persoon en is direct te reserveren via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen