Gratis zondagmiddagconcert The River Zydeco Band in Stadstuin de Schelp

Foto: The River Zydeco Band

Op zondag 18 september geeft The River Zydeco Band om 15.00 uur een gratis zondagmiddagconcert in Stadstuin de Schelp aan de Vijzel.

The River Zydeco Band

The River Zydeco band is een achtkoppige band, die al meer dan 25 jaar met volle overgave hun roots muziek verspreidt. De muziek kan tegenwoordig omschreven worden als Swamp-rock, vergelijkbaar met Americana uit een gebied wat je de crossroad van alle rootsmuzieksoorten zou kunnen noemen; Louisiana. De muzikale horizon wordt steeds verbreed. Volop nieuw repertoire wordt geschreven door de gitarist/Hammondspeler en vinden hun plek naast de traditionele Zydeco liedjes. Met een stevige beat zorgt de band ervoor dat het publiek zich lekker voelt en zeker niet stil blijft staan!

Genieten van Kunst

In de tuin kunt je ook genieten van kunstwerken van Eric Alferink, Toon Berende, Marion Bruns, Yvonne Dollé, Piet Joosen en Eric Dauwerse, Adriaan Seelen, Rick Siemons, Rien Snoeren, Karin Soeteman en Martien de Visser. De tentoongestelde beelden zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals keramiek, brons, arduin, hardsteen, ijzer, graniet, hout, polyester en glas. Tot en met 25 september is de tuin iedere vrijdag, zaterdag en zondag vrij toegankelijk tussen 11.00 en 18.00 uur om de unieke kunsttentoonstelling te bewonderen. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat.

Indien de weersverwachtingen het ingeplande concert niet mogelijk maken, wordt dit uiterlijk om 12.00 op de onderstaande website geplaatst. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen