Tweede editie van Beer and Food festival in de Klappeijstraat

Foto: Oosterhout Nieuws

Op 24 september wordt voor de tweede keer het bourgondische Beer and Food Festival georganiseerd in de Klappeijstraat.

Beer and Food festival

Op zaterdag 24 september kun je tussen 15.00 en 23.00 uur genieten van bier en foodpairing tijdens de tweede editie van het Beer and Food festival. Iedere horeca-onderneming in de Klappeijstraat krijgt ieder een brouwerij aan zich gekoppeld. De brouwerij presenteert hun bieren en de horeca-onderneming heeft daar een hapje bij gecreëerd. Naast de lokale brouwerijen zijn ook een aantal grotere landelijke craftbeer brouwers aanwezig..

Hoe werkt het?

De hapjes en biertjes kunnen worden betaald met consumptiebonnen die aan het begin en eind van de Klappeijstraat worden verkocht. Bij aanvang koop je een Beer & Food startpakket voor €17,50 inclusief: een proefglas, 3 consumptiebonnen voor bier of food, 1 consumptiebon voor food, event flyer en goodie.

Verkiezingen

Net zoals vorig jaar zullen er weer verkiezingen plaatsvinden voor het lekkerste biertje en hapje. In het startpakket vind je een stem formuliertje waarop je je stem kunt uitbrengen. Met je stem doe je automatisch mee met de Loterij die aan het eind van het evenement zal plaatsvinden. De prijzenpot zal bestaan uit bier, cadeaubonnen en als hoofdprijs een brouwerij bezoek!

Meer informatie

Het Beer and Food festival vindt plaats in de Klappeijstraat op zaterdag 24 september tussen 15.00 en 23.00 uur. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen