Zaterdag weer jaarlijkse Herfstmarkt bij De Beuk en Vredeskerk

Foto: PGO

Op zaterdag 15 oktober 2022 vindt tussen 9.30 en 16.00 uur de jaarlijkse Herfstmarkt plaats van de Protestante Gemeente Oosterhout (PGO).

Herfstmarkt

Vanaf 9.30 uur zijn de deuren van De Beuk en de Vredeskerk aan de Rulstraat in het centrum open voor de jaarlijkse Herfstmarkt. Op deze Herfstmarkt worden onder andere tweedehands boeken verkocht. In de Beuk worden bloemen, planten, bloemenkransen, zelfgemaakte spullen, brocante en sieraden en nog veel meer goed bruikbare spullen en gebruikt speelgoed verkocht voor het goede doel.

Rommelmarkt

Ook is er natuurlijk koffie en zijn er broodjes, oliebollen, tomaten, paprika’s, en ook het bekende rad-van-avontuur zal weer draaien waarmee leuke prijsjes (beschikbaar gesteld door gulle gevers) te winnen zijn. Afhankelijk van het weer is erbuiten of in de Vredeskerk weer een rommelmarkt. De herfstmarkt sluit om 16 uur.

Loterij

Ook kunnen er nog loten verkocht worden voor de Herfstmarktloterij. De hoofdprijs is een diner-cadeaubon voor een heerlijk etentje. De trekking zal plaatsvinden aan het einde van de Herfstmarkt, rond 16 uur in de Beuk. Naast deze hoofdprijs zijn er natuurlijk ook een aantal andere leuke prijzen te winnen. De opbrengst van de Herfstmarkt gaat voor een deel naar het ZWO-project in Oost-Afrika ten behoeve van het bestrijden van de honger en het andere deel is bestemd voor de beamer- en geluidsinstallatie van de Vredeskerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen