Tom Lash speelt ‘Deugt’ in Theater de Schelleboom

Foto: fragment Poster 'Deugt'

“Tom Lash laat zien dat geëngageerd cabaret een plaats heeft in de 21e eeuw. Hij is geestig en intelligent en een snelle denker met een originele blik.” Aldus de pers. En op 22 oktober staat Tom in De Schelleboom met zijn nieuwe voorstelling ‘deugd’.

Tom Lash

Na een verwarrende pandemie moeten er keuzes worden gemaakt. Keuzes over wie we eigenlijk willen zijn. Keuzes over wat we willen leren van de afgelopen twee jaar. Over hoe we überhaupt terugkijken op die twee jaar, waarin alles anders werd, en heel veel hetzelfde bleef maar alleen zichtbaarder werd. Keuzes over naar wie we later straten willen vernoemen, en wie we liever onder het vloerkleed willen wegmoffelen. De meeste mensen
deugen. Dus Tom Lash denkt dat hij deugt.  Aan het publiek de keus of ze het daar mee eens zijn.

Cameretten

In 2012 stond Tom, destijds als jongste ooit, in de finale van cabaretfestival Cameretten. Sindsdien maakte hij twee avondvullende cabaretvoorstellingen, stond hij op Theaterfestival de Parade met een voorstelling die hij samen met schrijver Ronald Giphart maakte en maakte hij een flinke stapel columns voor o.a. NPO Radio 1.

Meer informatie

Tom Lash speelt ‘Deugt’ op zaterdag 22 oktober vanaf 20.15 uur in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Entree 19,50 euro incl koffie/thee vooraf en een drankje naar keuze. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen