Koorgroep Oosterhout en Zanggroep Cadans geven sfeervol kerstconcert in De Pannehoef

Cadans in 2019
Cadans in 2019
Foto: Jan Douma

Op 11 december geven Koorgroep Oosterhout (KGO) en Zanggroep Cadans vanaf 14.00 uur een sfeervol kerstconcert in De Pannehoef.

Kerstconcert

Koorgroep Oosterhout (KGO) en Zanggroep Cadans, twee koren met een heel verschillend genre, brengen een voor iedereen toegankelijk concert met een mix van bekende en sfeervolle muziek. Zelfs een samenzang met het publiek niet zal ontbreken. Tijdens dit concert treedt ook “La Bohème” op. Dat is een kwartet van muzikale vriendinnen, met prachtige kerstliederen in haar repertoire.  Na afloop is er voor iedereen warme chocomel of glühwein, wat zeker een mooie opmaat is voor de rest van de decembermaand.

Meer informatie

Het kerstconcert vindt plaats op 11 december vanaf 14.00 uur in De Pannehoef. De entree is 8,50 euro per persoon (incl servicekosten) in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Kinderen t/m 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Kaarten zijn te bestellen via de link onderaan dit artikel. De Pannehoef is te vinden aan de Wilhelminalaan 57 in de wijk Oud West.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen