KletsCafé gaat weer van start vanuit het Leescafé van Theek5

Foto: Kletscafé

Zondagmiddag is er weer een KletsCafé met presentatrice Marleen Helsloot en gastpresentator Mathijs Raaijmakers.

KletsCafé

Het programma begint met de twee kersverse wethouders Willem-Jan van der Zanden en Guus Beenhakker over hun eerste ‘honderd dagen’ in hun nieuwe functie. Kletscafé blijft nog even in de politiek want ook hier weer een kersverse politicus op hoog niveau, in dit geval Eric Wetzels, landelijk voorzitter van de VVD maar woonachtig in Oosterhout. Presentattieduo Marleen Helsloot en Mathijs Raaijmakers praten met Eric over de toekomst van de VVD daags na het partijcongres, en de toekomst van het kabinet.

Jeugdontbijt, H19 en Groene Pluim

Daarna is het woord aan Jan-Willem Sies, voorzitter van Stichting Jeugdontbijt, het waarom van een jeugdontbijt en de noodzaak momenteel. De directie van H19 is te gast en met directeur Hans van Gemert wordt gesproken over de toekomst van H19 onder het mom H19 vandaag en in de toekomst. Als afsluiter komt Ad van Ginneken van TotalPrint aan het woord over het winnen van De Groene Pluim. Zoals gewoonlijk wordt Kletscafé afgesloten door columnist Ronald Vermeulen.

Meer informatie

KletsCafé is op zondag 20 november tussen 13.00 en 15.00 uur in Theater de Bussel. Niet in Café Fwajee, zoals je wellicht gewend bent, maar in het Leescafé van Theek 5. De entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen