Teun van den Elzen speelt ‘Meer kan ik er niet over zeggen’

Foto: Teun van den Elzen

Zaterdag 19 november staat Teun van der Elzen met zijn show ‘Meer kan ik er niet over zeggen’ in Theater de Schelleboom.

Teun van den Elzen

Comedian, tekstschrijver en film(pjes)maker Teun van den Elzen schrijft voor ‘Dit Was Het Nieuws’, won in 2019 de jury- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en speelde op Paaspop en Lowlands. Lang dacht hij dat hij de enige was die snapte hoe de wereld werkt. Wat bleek? Hij begreep het als enige niet.

‘Saaie Kutpolitiek’

Hij studeerde af als politicoloog, maar verwacht geen politieke correctheid. Teun spaart niemand die ook maar iets te maken heeft met politiek. Waar zijn programma over gaat? “Seks en politiek. Meer kan ik er niet over zeggen.” Aldus Teun. Tip: Op zijn razendpopulaire YouTube-kanaal ‘Saaie Kutpolitiek’ analyseert en fileert Teun er op los. Alle Haagse ontwikkelingen rond het Binnenhof maakt hij in een paar minuten helder en duidelijk. Zeker niet saai!

Meer informatie

Teun van den Elzen met zijn show ‘Meer kan ik er niet over zeggen’ op zaterdag 19 november vanaf 20.15 uur in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat 37a. Entree 19,50 euro incl koffie/thee vooraf en een drankje naar keuze. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen