Uitreiking gemeentelijke cultuur Stimuleringsprijzen bij MOYA

OCS ontvangt Cultuurprijs 2021
OCS ontvangt Cultuurprijs 2021
Foto: Gemeente Oosterhout

Op zaterdag 3 december vindt om 14.00 uur de uitreiking plaats van twee Stimuleringsprijzen bij MOYA op het Galvanitasterrein.

Cultuurprijzen

Door de Coronamaatregelen in 2020 en 2021 was het toen niet mogelijk om de Cultuur- en Stimuleringsprijzen uit te reiken. Daardoor werd in maart 2022 in Den Hout de Cultuurprijs 2019 door burgemeester Buijs overhandigd aan Miranda van Bragt, een culturele duizendpoot. Tijdens het verlate carnaval met Pinksteren in juni kreeg OCS De Smulnarren de Cultuurprijs 2021 tijdens haar intocht op de Markt.

Stimuleringsprijzen

De Stimuleringsprijs is een aanmoedingsprijs voor jong talent uit de regio met potentie voor de toekomst of een vernieuwend initiatief, dat het culturele leven in Oosterhout bevordert. De prijs bestaat uit een aanmoediging ter waarde van 2.500 euro die gebruikt mag worden voor verdere ontwikkeling. Tijdens de prijsuitreiking op 3 december wordt bekendgemaakt wie de winnaars van de Stimuleringsprijs 2019/2020 en die van 2021/2022 zijn.

Meer informatie

De uitreiking van de Stimuleringsprijs vindt plaats op 3 december vanaf 14.00 uur bij MOYA, Museum Of Young Art op het Galvanitasterrein aan het Wilhelminakanaal Zuid. De entree voor deze prijsuitreiking is gratis, maar je dient wel vooraf een kaart te bestellen. Dat kun je doen door voor 1 december je gegevens te sturen naar [email protected] Na aanmelding ontvang je een bevestiging en meer informatie over de bijeenkomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen